مراحل نصب سقف شیبدار

مراحل نصب سقف شیبدار به چه صورت است؟

با توجه به اینکه امروزه در بسیاری از نقاط ایران و جهان گرایش به استفاده از سقف های شیبدار به سرعت رو به افزایش است. بسیاری از مخاطبان این محصول به دنبال این هستند تا اطلاعاتی در مورد این سقف ها به دست آورند. اطلاعاتی در زمینه انواع این سقف ها، کیفیت، قیمت و روش های طراحی و نصب آنها در نصب یک سقف خوب و دلپذیر بسیار کمک کننده خواهد بود. در این مجال کوتاه برآنیم تا در زمینه مراحل نصب سقف شیبدار اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.

مراحل نصب سقف شیبدار

در ابتدا ساخت یک نشیمن محکم و اصولی را در پیش میگیریم. این نشیمن باید به گونه ای طراحی و اجرا شود تا بستر اصلی نصب سقف شیبدار باشد. به همین منظور کلافی فلزی از جنس پروفیل یا چوب را در دور تا دور محل نصب سقف شیبدار پیاده سازی میکنیم. این کلاف باید بسیار محکم باشد و با اتصالات قدرتمند و مطمئن به اسکلت فلزی سازه متصل گردد تا در برابر عوامل نیروی خارجی مثل باد از خرابی و فروپاشی سقف شیبدار جلوگیری نماید.

مراحل نصب سقف شیبدار

مراحل نصب سقف شیبدار

پس از نصب کلاف دورتادور سازه با توجه به نوع سقف شیب دار برای نصب تکیه گاه بلندترین نقطه از سقف به نقشه های مهندسی مراجعه کرده و این قسمت از سقف را نیز پیاده سازی می کنیم. پس از نصب بلند ترین دهانه به کلاف دور تا دوری سقف، کلاف های جانب و شیبدار را از این دهانه به کلاف پیرامونی متصل میکنیم تا این قسمت از مراحل نصب سقف شیبدار به پایان برسد و اسکلت اصلی سقف شیبدار آماده گردد.

در مرحله بعد به نصب زیر سازی های سقف شیبدار می پردازیم که با توجه خبه نیاز و سفارش مشتری در سقف های گوناگون متفاوت خواهد بود. برای مثال اگر مشتری به دنبال عایق حرارتی بیشتری باشد باید در زیر ساخت های سقف شیبدار بیشتر از پشم شیشه و مواد مشابه آن استفاده نمود. و اگر عایق صوتی هم برای مشتری مهم بوده و در سفارشات خود لحاظ کرده باشد، استفاده از نوعی چوب به نام (او اس بی) بسیار رواج دارد.

مراحل نصب سقف شیبدار

مراحل نصب سقف شیبدار

در مرحله بعد از مراحل نصب سقف شیبدار به رو سازی نهایی میرسیم. این بخش هم با توجه به نیاز مشتری متفائت خواهد بود. بعضی از مدل های سقف شیبدار به گونه ای است که با نوعی همپوشانی میتوان عایقی رطوبتی برای ساختمان اجرا کرد و بعضی مدل های دیگر احتیاج به آب بندی قبل از نصب دارند.

در پایان کار هم بر برخی تزیینات مثل تاج بام، لبه بند، کله بام، کتیبه و … روی بام با میخ یا پیچ نصب میشود. البته حتما باید بعد از نصب این قطعات محل پیچ ها و میخ ها را هم آب بندی نمود تا از نفوذ آب به داخل ساختمان جلوگیری شود.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *